المقادير:
* 5 بيضات
* 5 كوبات دقيق
* ماء حسب احتياج العجينة
طريقة التحضير:* نكسر الخمس بيضات ومعاهم الزيت ونبدأ باضافة الدقيق لحتى ما تتكون العجينة وفردها بالنشابة
* نترك العجينة تهدىء شوية لمدة 15 دقيقة
* ثم نفرد العجينة على رخامة المطبخ ( بس تكونوا رشين دقيق الأول على الرخامة )
* نقطع العجينة المفرودة على شكل مربعات لا كبيرة ولا صغيره ونعيد الموضوع لحد ما الكمية تخلص
* نكون مجهزين على النار حلة ميه مغلية،ونبتدىء نسلق مربعات العجينه (يعنى نحط 5 ..5 )
* لما العجينة تبتدىء تطفو على وجه الماء تبقى كما هي وتستوي وننشلها من المياه على طبق